Amiért érdemes hozzánk jelentkezni:

  • A legjobb zenékre tanuljuk a koreográfiát
  • Folyamatos fejlődési lehetőség
  • Szuper hangulat
  • Új barátokat szerezhetsz
  • Növeli a koncentrációt
  • Oldja a stresszt

…. Te már jelentkeztél hozzánk?
Gyere próbáld ki magad és légy az Airforce tánciskola tagja 🙂 

Kedves Látogatónk!

Engedd meg, hogy pár mondatban bemutatkozzunk.
Az Airforce tánciskola élete 2014-ben indult útjára Siófokon, majd a nagy érdeklődésre való tekintettel 2017-ben Keszthelyen is bővítettük csapatunkat. Első sorban Hip-hop-ot tanittunk, de ezen minden évben viszünk az aktuális trendeknek megfelelő stílust, koreokat, zenéket, és  „tik-tok” trendeket. Célunk, hogy a tánc szeretetét mindenki számára elérhetővé tegyük, akit érdekel, vagy csak szeretne kiszakadni a hétköznapokból egy kis időre. Számunkra a legfontosabb, hogy aki eljön hozzánk , feltöltödve és boldogan távozzon. 
Óráinkra már a legkisebbek is csatlakozhatnak 6 éves kortól, felső korhatár  nincs. Siófokon és Keszthelyen is jelenleg több csoportunk van, így minden korosztálynak találunk megfelelő helyet, hogy mindenki a legtöbbet tudja kihozni magából és meg legyen a kellő sikerélménye.
A nyolc év alatt számtalan fellépést tudhatunk magunk mögött, különböző eseményeken, amik hihetetlen energiával töltik fel a csapatot és szeretnénk ezt az élményt tovább fokozni és minél több embernek átadni. Évente megrendezésre kerülő nyári táborunk hatalmas sikert szokott aratni, hisz nem csak, hogy közelebb hozza az embereket egymáshoz, de sokkal intenzívebb a fejlődésre ad lehetőséget.